Welkom bij onze vieringen

Welkom bij onze vieringen in De Bron, de Goede Herderkerk of gebouw Driehoorne. In de vieringen beleven we samen ons geloof en laten het groeien in ontmoeting met God en met elkaar. We stellen ons open voor de beleving van de ander en gebruiken verschillende vormen en (lied)stijlen vanuit een gezamenlijk liturgische basis. 
 
Lees meer 

Viering in de Goede Herderkerk op 4 december 2022

TEKSTEN HEBBEN EEN GESCHIEDENIS, MENSEN MAKEN GESCHIEDENIS
In deze Adventsperiode staan we stil bij de vier vrouwen die in het geslachtsregister van Jezus voorkomen: Vandaag is het Ruth, de Moabitische. 
De lezingen zijn uit:  Ruth 4:   13-22, en Mattheus 1: 1-6       
Ds. P. Baane 

 
Lees meer 

Eeuwigheidszondag 20 november 2022

Op de laatste zondag van het kerkelijk jaar herdachten wij onze geliefde overleden mensen. Mensen waar wij intens van hielden. Levens die zijn afgebroken, terug in de schoot van de aarde.
Tijdens de vieringen in de Bron en de Goede Herderkerk is er voor elk van de afgelopen kerkelijk jaar overleden gemeenteleden een kaars aangestoken.  
Lees meer 

Meekijken en luisteren vanuit huis

De vieringen vanuit de Bron kunt u hier vinden via YouTube.
De vieringen vanuit de Goede Herderkerk kunt u hier vinden via Kerkdienstgemist.

Alle kerkdiensten zijn ook op een later tijdstip te bekijken via bovenstaande kanalen.

Voorbede doorgeven

Wilt u een voorbede opgeven dan kunt u die opschrijven in het voorbedeboek bij de ingang van de kerkzaal. U kunt de voorbede ook doorgeven via het emailadres voorbeden@goedebron.nl. De voorbeden worden alleen verstuurd naar de voorgangers van Goede Bron. 
Lees meer 

Collecte-bijdragen via bankoverschrijving of kerk-app

Als u de vieringen in de kerk of online volgt kunt u meedoen aan de collecten door een bijdrage over te maken naar de rekening van het CvK of te geven via onze Goede Bron kerk-app. Ook kunt u onderstaande QR-code scannen.

Lees meer