Welkom bij onze vieringen

Welkom bij onze vieringen in De Bron, de Goede Herderkerk of gebouw Driehoorne. In de vieringen beleven we samen ons geloof en laten het groeien in ontmoeting met God en met elkaar. We stellen ons open voor de beleving van de ander en gebruiken verschillende vormen en (lied)stijlen vanuit een gezamenlijk liturgische basis. 
 
Lees meer 

Viering in de Goede Herderkerk op 14 augustus om 10.00 uur

Thema “Een ladder van zegen” n.a.v. Genesis 28: 10-20.
Jakob die de zegen van Esau aftroggelt en zijn vader misleidt. Jakob, de bedrieger, krijgt de zegen van God. Is dat niet raar? Heeft een zegen dan niets te maken met je daden? We denken er zondag over na.
Van harte welkom!
Tineke de Jong

Vanaf 21 augustus tot eind september 2022 vinden de vieringen plaats in De Bron.

 
Lees meer 

Meekijken en luisteren vanuit huis

De vieringen vanuit de Bron kunt u hier vinden via YouTube.
De vieringen vanuit de Goede Herderkerk kunt u hier vinden via Kerkdienstgemist.

Alle kerkdiensten zijn ook op een later tijdstip te bekijken via bovenstaande kanalen.

Voorbede doorgeven

Wilt u een voorbede opgeven dan kunt u die opschrijven in het voorbedeboek bij de ingang van de kerkzaal. U kunt de voorbede ook doorgeven via het emailadres voorbeden@goedebron.nl. De voorbeden worden alleen verstuurd naar de voorgangers van Goede Bron. 
Lees meer 

Collecte-bijdragen via bankoverschrijving of kerk-app

Als u de vieringen in de kerk of online volgt kunt u meedoen aan de collecten door een bijdrage over te maken naar de rekening van het CvK of te geven via onze Goede Bron kerk-app. Ook kunt u onderstaande QR-code scannen.

Lees meer