Gemeenteberaden Goede Bron 22 juni en 4 juli

Ter voorbereiding van de beroeping van een nieuwe predikant zijn op korte termijn twee identieke gemeenteberaden gepland: De eerste bijeenkomst  is op woe. 22 juni om 19:30 u. in De Bron en de tweede bijeenkomst  is op maandag 4 juli om 15:00 uur in De Goede Herderkerk. Als u op de ene datum verhinderd bent om te komen dan is er dus een tweede mogelijkheid op die andere datum.
Lees meer 

Inschrijving Zeilweekend 2022 gestart

Inschrijving Zeilweekend 2022 gestart

Zeilen met een groep jongeren in Friesland is inmiddels een traditie geworden.
Het eerste weekend na de zomervakantie vertrekken de jongeren, stafleden en schippers uit de verschillende PKN-kerken in Alphen, om een weekend te gaan zeilen in Friesland. Naast het zeilen organiseren we een leuk weekend waar je met leeftijdsgenoten van allerlei activiteiten kunt beleven.

 
Lees meer 

Overzicht hulp aan Oekraine op DPA - website

Het Diaconaal Platform Alphen (DPA) heeft op zijn website een pagina gemaakt met een overzicht van hulpactiviteiten voor Oekraine. De pagina is via deze link https://kerkeninalphen.nl/dpa/hulp-aan-oekraine/ te bereiken. 

Studio de Bron zoekt medewerkers

Studio de Bron is op zoek naar mensen die het leuk vinden om te helpen met het zorgdragen van beelduitzendingen van de kerkdiensten via YouTube zodat mensen thuis de dienst kunnen volgen.
Lees meer