Kaarsenactie Amnesty International op 27 november en 4 december

Uw groet geeft moed       
Op zondag 27 november in De Bron en op zondag 4 december in De Goede Herderkerk  staat Amnesty in het kader van hun jaarlijkse actie voor bekendheid,  betrokkenheid en voor de aankoop van kaarsen na de kerkdienst met een tafel in de kerk.
 
Lees meer 

Profielschets te beroepen predikant voor wijkgemeente Goede Bron

De wijkkerkenraad heeft de profielschets voor de nieuw te beroepen predikant voor wijkgemeente Goede Bron vastgesteld. De profielschets, inclusief een profiel van de wijkgemeente, kunt u hier downloaden
Lees meer 

Beleidsplan 2022 -2026 wijkgemeente Goede Bron

De kerkenraad heeft het beleidsplan voor de periode 2022 - 2026 vastgesteld. Het beleidsplan kunt u hier downloaden. 
Lees meer 

Samenstelling beroepingscommissie nieuwe wijkpredikant

De namen van de leden van de beroepingscommissie zijn bekend. Dit zijn: Janneke Verleng (Algemene Kerkenraad), Klaas Ooms (CvK), Glenn Crisson (kerkenraad-ouderling) , Nieske de Meij (kerkenraad-diaken), Monique Bergsma (jeugd), Maas van Egdom, Marina Kapteyn en Lise Miedema. Interimpredikant Johan van Holten zal hen bij elkaar roepen, adviseren  over de te nemen stappen en het maken van werkafspraken.

Levende adventskalender 2022

De adventskalender 2022 sluit aan bij het jaarthema 'Aan tafel!' en laat zien hoe we juist met Advent en Kerst mogen ervaren dat we uitgenodigd worden in Gods nabijheid. 
Lees meer 

Overzicht hulp aan Oekraine op DPA - website

Het Diaconaal Platform Alphen (DPA) heeft op zijn website een pagina gemaakt met een overzicht van hulpactiviteiten voor Oekraine. De pagina is via deze link https://kerkeninalphen.nl/dpa/hulp-aan-oekraine/ te bereiken. 

Studio de Bron zoekt medewerkers

Studio de Bron is op zoek naar mensen die het leuk vinden om te helpen met het zorgdragen van beelduitzendingen van de kerkdiensten via YouTube zodat mensen thuis de dienst kunnen volgen.
Lees meer