Mediteren in oecumenische meditatiegroep

Mediteren, voor even alles wat je bezighoudt achter je laten. Tijd nemen om stil te zijn en je verbonden te weten. Een levenslange oefening. Wekelijks samen met anderen mediteren geeft steun om deze dagelijkse discipline vol te houden. Wil je kennis maken met deze gebedsvorm? Dan ben je van harte welkom.

Doe-dag in de Bron 18 september

Zaterdag 18 september houden we weer onze jaarlijkse klusdag met vrijwilligers. Om negen uur verzamelen we in De Bron, om daarna samen allerlei klusjes aan te pakken.

Inzameling voedselbank 19 september

Zondag 19 september is er, voorafgaand aan de kerkdiensten, inzameling voor de Voedselbank. Alle houdbare levensmiddelen, verzorgingsproducten, was- en schoonmaakmiddelen zijn weer welkom. Doneert u liever geld, dan kunt u dit afgeven aan degenen die de producten inzamelen.  Zij zullen zorgen dat uw financiële donatie ook bij de voedselbank terecht komt.

Koffiemorgen 21 september in de Goede Herderkerk

U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur in de kerkzaal.
De heer Hans Zeelenberg laat ons deze morgen kennismaken met de inwoners, natuur en andere bijzonderheden van o.a. China en India.

Hulp aan scholen kinderen met een beperking

Stichting Roemenië Hunedoara
Helaas gaat de Alphense Jaarmarkt ook dit jaar niet door. Hopelijk is de kerstbrodenactie wel weer mogelijk. Gelukkig beschikt de Stichting Roemenië Hunedoara, mede dankzij regelmatig ontvangen giften, over voldoende budget om ook in 2021 de Reformatuskerk in Hunedoara en de scholen voor kinderen met een beperking in Hunedoara en Lupeni te kunnen helpen.

Wandeling in de voetsporen van de Pilgrim Fathers

Vanuit de gesprekgroep 30+ is het idee opgevat om op zondagmiddag 10 oktober vanaf 14.00 uur een wandeling te maken in Leiden langs plaatsen die iets vertellen over de geschiedenis van de Pilgrim Fathers. Ontdek samen met anderen wat hen bewoog en wat het voor ons betekent in 2021.