Website Goede Bron

Op de website van onze wijkgemeente Goede Bron laten we zien wie we zijn, wat we doen en hoe we zijn georganiseerd. Onder het tabblad Vieringen staat actuele informatie over onze viering(en).  Op de nieuwspagina staat het overige actuele nieuws.  
Lees meer 

Zondagsbrief

Wij brengen wekelijks een zondagsbrief uit met informatie over de kerkdienst(en) en ander nieuws uit de wijkgemeente. De zondagsbrief wordt uitgedeeld voorafgaand aan de kerkdiensten. U kunt u ook op de verzendlijst per mail laten plaatsen. U ontvangt de zondagsbrief dan elke week in uw mailbox. 
 
Lees meer 

Kleurrijk

Kleurrijk is het kerkelijk inspiratieblad van wijkgemeente Goede Bron. Het zoekt verbindingen door actieve gemeenteleden te portretteren. Ook biedt het blad achtergronden bij belangrijke gebeurtenissen en activiteiten in de gemeente.
Lees meer 

Kerken rond Rijn en Gouwe

Kerken rond Rijn & Gouwe is een tweewekelijks periodiek met nieuws van en voor kerkelijke gemeenten. 10 protestantse kerken uit Alphen aan den Rijn en omgeving publiceren hun nieuws in dit blad, dat al meer dan 75 jaar bestaat.
Lees meer