Inschrijving Zeilweekend 2022 gestart

Zeilen met een groep jongeren in Friesland is inmiddels een traditie geworden.
Het eerste weekend na de zomervakantie vertrekken de jongeren, stafleden en schippers uit de verschillende PKN-kerken in Alphen, om een weekend te gaan zeilen in Friesland. Naast het zeilen organiseren we een leuk weekend waar je met leeftijdsgenoten van allerlei activiteiten kunt beleven.

Wanneer en waar?
Het weekend van 26 – 28 augustus 2022 is geboekt om naar Sandfirden te gaan, waar de zeilboten voor ons klaarliggen. Hiermee gaan we dagtochten maken, met in elke boot een ervaren schipper. We verblijven in kampeerboerderij “Ykema”, waar we kunnen eten en gezamenlijke activiteiten gaan organiseren.

Voor wie is dit weekend bestemd?
Alle jongeren van de Lichtkring, de Maranathakerk en de Goede Bron in de leeftijd van 13 – 20 jaar.

Zin om mee te gaan als staflid?
Ben je tussen de 20 en 25 jaar en wil je meehelpen met de organisatie van het weekend? Meld je dan ook aan via de website en geef het aan in het opmerkingen veld. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Kosten:
Aan dit weekend zijn natuurlijk ook kosten verbonden. We proberen deze zo laag mogelijk te houden. De begroting komt uit op €75,- per persoon, maar vragen je om een minimale bijdrage van €55,-

Klik hier om je in te schrijven.

Meer informatie over het Zeilweekend vind je op de website van de Lichtkring